Verborgen gebreken onderzoek

Verborgen gebreken onderzoek

Heeft u een gebouw of complex gekocht of laten bouwen en heeft u het vermoeden dat er sprake is van verborgen gebreken? Laat dan een verborgen gebreken onderzoek uitvoeren door de specialisten van Jonker van der Klein. Wij voeren jaarlijks een groot aantal gebrekenonderzoeken uit voor onder andere VvE’s, vastgoedbeheerders en particulieren.

Wat zijn verborgen gebreken?

Verborgen gebreken kunnen heel divers zijn. Meestal gaat het om gebreken die erg moeilijk te zien zijn en u en het betreffende gebouw veel schade kunnen berokkenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkages, vochtproblemen, houtrot of foutief uitgevoerde constructies. Elk gebrek is daarbij anders en heeft ook weer andere oorzaken, zodat er meestal niet één pasklare oplossing is. Ons team van deskundigen heeft al vaker met dit soort zaken te maken gehad en zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het opsporen van verborgen gebreken.

Zo gaan we te werk bij een verborgen gebreken onderzoek

Een onderzoek naar de verborgen gebreken noemen we ook wel een expertise-onderzoek. Het is een onafhankelijk specialistisch onderzoek naar een geconstateerd gebrek, geconstateerde schade of het vermoeden daarvan. In veel gevallen is er ook sprake van een geschil tussen twee partijen en de mening van een onafhankelijke deskundige is dan geen overbodige luxe. Wij komen ter plaatse de situatie opnemen en onderzoeken alle mogelijke oorzaken en de eventueel benodigde oplossingen. Vervolgens komen we met een rapportage waarin we onze aanbevelingen tot herstel aanbieden, voorzien van een overzichtelijke en eerlijke kostenraming.

Voordelen verborgen gebreken onderzoek

  • een van onze bouwkundigen treedt op als uw onafhankelijk adviseur
  • we voeren een onderzoek in uw bijzijn uit
  • u heeft een sterkere positie tijdens een eventueel geschil
  • we maken gebruik van specialistische apparatuur
  • u krijgt een heldere rapportage met aanbevelingen tot herstel en kostenraming

Verborgen gebreken onderzoek laten uitvoeren!

Heeft u behoefte aan meer informatie over een verborgen gebreken onderzoek voor uw gebouw of complex, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Wij helpen u graag bij het verzorgen van een gebreken onderzoek