Technisch beheer VVE

Technisch beheer VvE

Elke eigenaar van een appartement vindt het belangrijk dat het gebouw waarin gewoond wordt in goede staat verkeert en blijft verkeren. Maar ook als belegger wilt u zeker weten dat het gebouw waarin u geïnvesteerd heeft op zijn minst waardevast blijft. Met behulp van een goed technisch beheer VvE zorgen we ervoor dat er verstandig wordt omgegaan met het onderhoud van uw gebouw. Jonker van der Klein beschikt over een team van deskundige medewerkers die zich de afgelopen jaren gespecialiseerd hebben in bouwkundige vraagstukken. Zij houden zich dag in dag uit bezig met het technisch beheer van VvE’s.

Werkzaamheden technisch beheer VvE’s

Technisch beheer van een VvE is een vak apart. Om (groot) onderhoud uit te voeren moet u verstand hebben van allerlei zaken op het gebied van bouwen, inkopen, de markt en processen. Uiteraard is dat niet voor iedereen weggelegd en bovendien kan het ook erg veel van uw tijd opslokken. Wij nemen het technisch beheer van uw VvE graag van u over zodat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. Onze werkzaamheden bestaan uit onder andere:

  • Het doen van een technische opname
  • Het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan
  • Het aannemen van reparatieverzoeken
  • Schademeldingen en het oplossen daarvan
  • Het doen van contractbeheer
  • Het ondersteunen bij investeringen.

Eigenlijk alle werkzaamheden die te maken hebben met het onderhoud van uw gebouw kunnen wij voor u verrichten.

Schakel ons in voor het technisch beheer VvE

Bij Jonker van der Klein weten we precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat uw gebouw zijn waarde behoudt. Van het opstellen van een gedegen onderhoudsplan tot aan het permanent volgen van de staat van onderhoud: bij ons bent u aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie over onze beheer pakketten? Neem contact op.

Bent u ook op zoek naar technische beheer (voor VvE of andere partijen)? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.